La productora Tresques Comunicació, fundada l’any 2000, té dilatada experiència professional creant continguts digitals amb tot tipus de formats.

Al capdavant de la mateixa es troben la periodista Neus Albis i el realitzador Jaume Rodríguez ambdós fent televisió des de fa més de 20 anys.

Actualment estam produint el magazín matinal d’actualitat “Els dematins” a la televisió autonòmica de Balears des de novembre de 2018, de dues horas de durada en directe.

Som el responsables de la delegació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a Balears (TVC y Catalunya Radio) i  del programa de radio setmanal dedicat al colectiu LGTBI “Fons d’armari” (IB3 radio).

Als anys 2016 y 2017 vàrem fer un programa de actualidad semanal “Dues Voltes” en dos formats, de directe dins plató y de reportatges d’actualitat enllaunat.

També varen realitzar 4 temporades del programa de entrevistes “En Companyia”

y 10 capítols de la sèrie documental de nostàlgia dels 70’s “Tal com érem”.

Del 2014 a desembre del 2016 vàrem produir el programa magazín informatiu d’actualitat “Cada Dia”a IB3.

L’any 2017, el programa d’actualitat i directes “Connexió Directe”.

Cada Dia

Durant diversos anys realitzarem el programa “Mira per On” per a IB3 Televisió, superant, moltes de vegades el 10% d’audiència i que va aconseguir el premi Onda Cero al millor programa audiovisual.

Pel que fa a documentals, hem produït recentment el documental “Raska-Yu” sobre Bonet de Sant Pere i  “La dansa de Formentor” sobre la relació de Camilo J. Cela amb la seva neta i el seu pas per Mallorca, I que ha estat emès en TVE.

També hem realitzat els documentals: “La guerra dels segells” (TVE, TV3, IB3), “Xesc”, “Margaluz”, “Els Valldemossa”.

Dins de les sèries documentals destacar “Connexió Juníper” sobre el llegat i la història del sant franciscà fundador de Califòrnia per a IB3 Televisió i “Cançons d’una illa, història de la música moderna en català a Mallorca” per a TVM que se va emetre íntegrament al c33.

Altres programes de Tresques Comunicació ha destacar són: De Nit amb Neus Albis, D’estiu, Tres i més, El perquè de les coses, El món des de baix, L’hora del conte, «Parlam, Rallam, Xerram”, Ones i emes, Generació 2.0, Mallorca.doc, Souvenir